Back to Top
 

labradoodle silhouet Over Ons

 

Ik ben Marion ten Have Bennink en heb al 40 jaar ervaring met honden en heb sinds 1983 een geregistreerde kennel The Special Cracks.
Na een zeer succes volle periode met de Cavaliers waar ik meerdere kampioenen heb voortgebracht, en zelfs in 2002 ben ik met mijn zelf gefokte teefje Daisy The Special Cracks wereldkampioen geworden. Wegens omstandigheden ben ik gestopt met de cavaliers.

Aangezien ik ook twee labradoodle’s had ben ik me verder in dit ras gaan verdiepen en heb besloten met dit geweldige ras verder te gegaan.
Af en toe fokken we een nestje wat ook geschikt is voor mensen met een allergie. Ik heb nu ook al diverse kleine medium labradoodle’s die rond de 35 a 45 cm uitgroeien.

De puppen worden huiselijk groot gebracht en met 4 a 5 weken ga ik de puppen al krant zindelijk maken, ook worden de puppen volgens schema ontwormd.
Als de puppen 6 weken zijn worden ze geënt en krijgen ze een chip en in het entings boekje komt de gezondheids verklaring van de dierenarts van de pup in te staan, als de puppen geënt zijn ga ik ze ook zo veel mogelijk buiten zindelijk maken en mogen de puppen ook met mijn andere labradoodle’s lekker buiten spelen.