Bij ons is er op 20 juni een mooi nestje klein blijvende labradoodle F 5 puppen geboren er zijn teefjes (rosé kleed ) en reutjes (blauwe kleed) beschikbaar er zijn kleine en iets grotere puppen daarom zullen de puppen rond de 35 a 40 cm uitgroeien.

De pups worden huiselijk opgevoed worden met 2, 4, 6, 8, weken ontwormd . Met 6 weken worden ze geënt en krijgen ze een chip en zullen ook door de dierenarts goed na gekeken worden, in hun enting boekje komt de gezondheids verklaring van de dierenarts in te staan. Als de puppen geënt zijn gaan we ze ook zo veel mogelijk buiten zindelijk maken. En kunnen de puppen ook met onze andere labradoodle’s gaan spelen.

De moeder F4 is uiteraard hier aanwezig, moeder van het nestje is 40 cm. De vader van de puppen is een F4 labradoodle en verhaart dus ook niet (de laatste foto's is de reu.) De reu is op HD en ED via röntgenfoto’s getest die hier in te zien zijn, hij is goed bevonden om als dekreu ingezet te mogen worden. Deze puppen zijn dus geschikt voor mensen die een allergie hebben. De puppen krijgen een knuffel mee waar hun nestgeur aan zit. En ze krijgen ook brokken mee voor de eerste dagen.

De pups mogen 15 augustus het nestje verlaten. Voor verdere informatie kunt u het beste even bellen 06 - 58 84 01 27